Натуральний цукрозамінник Еритрітол

Натуральний, низькокалорійний, із ніжним солодким смаком. Усе це – про еритрітол!


Цей замінник цукру в натуральному вигляді зустрічається в динях, грушах, винограді та інших фруктах і овочах. Але ж не їсти їх замість улюблених солодощів постійно! Виявляється, еритрітол ховається в крохмально-містких продуктах, наприклад – у кукурудзі. Звідти у промислових масштабах його видобувають методом ферментації. Саме завдяки цій маніпуляції ми з вами можемо вживати натуральну альтернативу цукру, але безкалорійну. І – ніяких докорів сумління! 


Із його використанням улюблені солодкі продукти перестають шкодити вашій фігурі. Також еритрітол не підвищує в плазмі крові рівень інсуліну і глюкози. Ба більше, вживаючи замість цукру еритрітол, ви можете забути про карієс чи відмову від солодкого при цукровому діабеті. Тож, вуаля – випічку, різноманітні десерти чи інші улюблені смаколики їсти можна! 


Унікальний цукрозамінник широко використовується в кондитерській промисловості. Навіть при температурі понад 180 градусів він не втрачає своїх властивостей, тому застосовується і для виготовлення випічки. Енергетична цінність продуктів, приготованих на основі еритрітолу, знижується приблизно на 30-60% в порівнянні з виробами, виготовленими на основі сахарози. 


Виробники якісних цукерок замінюють сахарозу на еритрітол ще й тому, бо він дозволяє отримати більш ароматний і смачний шоколад. На основі еритрітолу також роблять солодкі, смачні, низькокалорійні напої, що володіють антиоксидантними властивостями і є корисними для здоров’я.  


А як же здорові зуби?! Тут еритрітол теж не стане на заваді. Красива усмішка осяє ваш день, адже на відміну від сахарози, еритрітол не змінює рівень рН в роті, тому не може спровокувати розвиток карієсу. Саме тому цукрозамінник часто входить до складу зубних паст і зубних еліксирів.    


Також у фармацевтичній промисловості застосування еритрітолу дозволяє «замаскувати» неприємний смак ліків і широко використовується як один з компонентів таблеток. 


Безпечність еритрітолу для здоров'я підтвердили численні клінічні випробування в Японії та в багатьох європейських країнах. 


Енергетична цінність еритрітолу – 0,02 ккал на один грам. Тоді як у цукрі – цілих 4 калорії! Різниця в 200 разів вражає і, звичайно ж, радує!  


Але навіть ним не варто об’їдатися!  Пам’ятайте, не рекомендується вживати еритрітол більше за 40 грамів на добу. Надмірне споживання може викликати послаблюючий ефект. 


Купуйте підсолоджувачі «SoloSvit» СолоСвіт, що містять еритрітол найвищої якості! 


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо